Home
B3 Classic
Pagina nueva 16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

David Johnstone 

Va nàixer en Gran Bretanya i als 15 anys pertanyia a l'orquestra Nacional de Jóvens de Gran Bretanya. Va perfeccionar els seus estudis en la Royal Academy of Music, Londres, Desenrotlla una carrera artística amb una àmplia experiència orquestral, viatjant per la major part de la Unió Europea.   

 

Ha treballat com a solista de violoncello en la City of Oxford Orchestra, London Concert Orchestra, Orquestra Pau Sarasate de Navarra, i l'orquestra de Ballet Rambert. També ha col·laborat en orquestres com la Royal Philharmonic Orchestra de Londres, Orquestra de Cordes Anglesa etc.

 

Referma la seua carrera com a artista a Espanya (posseïx la nacionalitat espanyola) i desenrotlla una intensa activitat com a solista i en la música de cambra en concerts i recitals. És membre fundador del trio "B3 Classic", membre de ‘Neofusión’, i és sol·licitat per diversos solistes espanyols. La seua gran versatilitat s'estén al violoncel en nous mons (fusió clàssic-pop-jazz), i a projectes amb el violoncel que inclouen encàrrecs per a televisió, cine, documentals, animació, i teatre.

 

Com a compositor ha escrit la música de curtmetratges presentats en festivals internacionals i altres destinats a la televisió (Canal 4, Gran Bretanya(, i a la composició de peces originals que ha interpretat en concerts i recitals, a més de transmissions en radio (R.NE Radio Clàssica i en ‘Clàssics Populars’), televisió (una dotzena de gravacions per a Tele 5, Espanya), i inclusions en gravacions en gravacions discogràfiques comercials (CDs).

 

La seua música s'ha escoltat en més de 20 països en quatre continents. Finalment cal destacar el seu gaudi de la música celta.

www.johnstone-music.com

david@b3classic.com