Home
B3 Classic
Links clarinete
Articuls

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joan Borràs

Natural de València, Joan Borràs va realitzar estudis musicals en el CSM de València i en el Mozarteum de Salzburg, becat pel Ministeri de Cultura i la Generalitat Valenciana, sent J. V. Ferrera, A. Prinz i L. Rossi els seus principals professors. Premiat en el concurs internacional de Pontarlier (França-1991) i en Paris (1998) en el concurs ´Pierre Lantier´. Solista de l'orquestra Simfònica de Valladolid en 1988.             

Ha col·laborat des de llavors amb diverses agrupacions havent actuat com a solista amb l'orquestra de l'Academie International de Pontarlier (França), Sinfonietta Acadèmica, Simfònica de la Rioja o Simfònica d'Euskadi.

 Membre de diversos grups de cambra com el Quintet de Vent "Jacques Ibert", ha actuat també amb el quartet de corda "Clàssic" interpretant els quintets de Mozart i Weber. Però és sobretot amb el trio "B3 Classic" on centra la seua activitat cambrística, havent actuat regularment per tot Espanya, així com a França i Gran Bretanya, en festivals de prestigi com els de Niça o Cheltenham. En col·laboració amb compositors actuals han estrenat obres de D. Johnstone, R. Newton, J. García del Valle, M. Zalba, E. Lorenzo i J. McCabe. Ha actuat així mateix a Suïssa, Àustria, Hongria i Bèlgica. Músic d'àmplia formació, realitza així mateix estudis de musicologia.

Ha realitzat gravacions per a RNE, London Film Institute, Festival International de Nice, Tele5, TVE i els segells Aus – Arts i Arlu.

Oferix seminaris relacionats amb diversos temes, tècnics i musicològics, d'interés per als músics i clarinetistes.

Joan Borràs és professor de clarinet i música de cambra en el Conservatori Professional de Música de Getafe (Madrid).

joanborras@b3classic.com