Home
B3 Classic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

DIARI LA REGIÓ D'OURENSE 

14 de desembre de 1995"Qualitat pot i ha de ser la qualificació més adequada a este Trio. Però la impecable tècnica i el domini instrumental dels tres intèrprets, ses veuen enriquides per una expressivitat pròpia dels grans artistes". 

LA RIOJA 

4 de juny de 1996 "El brillant grup de cambra B3 Classic s'ha alçat amb un "Grand Prix" en el Concurs Internacional d'Interpretació Pierre Lantier, que va organitzar el conservatori Superior de París el passat mes de maig la Ciutat de les Arts" 

 

BUTLLETÍ DE RÀDIO NACIONAL D'ESPANYA 

Juny de 1998 Desembre de 1998 

BRITIHS MUSIC INFORMATION CENTRE 

Juny de 1998 The Trio B3 Classic presents the second of our Anglo-Spanish themed concerts, to include the world premiere of "World of The Siga" by Rodney Neston

JOHN McCABE 

19 de juliol de 1999 "Estes són unes línies per a agrade-zeros totes les vostres magnífiques actuacions del meu Trio durant la vostra gira per Gran Bretanya" 

SOCIETY FOR THE PROMOTION OF THE NEW MSIC 

Agost de 1998 "El Trio B3 Classic en la seua primera visita a Gran Bretanya van tindre un èxit rotund" Agost de 1998"Gran labor dins del món de la música de cambra investigant tant el repertori clàssic com el contemporani" 

FIDELIO 

Maig del 2001 "Podem apreciar l'alt valor cambrístic d'este magnífic grup, el seu complicitat absoluta amb l'obra, el teixit continu musical, sempre al servici de la música. No tens la impressió de sentir tocar a tres instruments junts sinó un només amb tres diferents colors". 

CRÒNICA 

14 de febrer del 2003 "Este trio de luxe és divertix fent música i saben transmetre-ho al públic, oferint uns resultats artístics brillants".

EL MUNDO

28 de març del 2003 "Al llarg dels més de deu anys que aquest trio porta actuant per distints escenaris, ha participat en destacats festivals, com fou el cas del Grand Prix d'interpretació Musical Pierre Lantier o una gira de concerts per Gran Bretanya, amb actuació inclosa en el Festival Internacional de Música de Cheltenham".