Home
B3 Classic
Concerts de piano
Duo GODARD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

Joanjo Albinyana naix a L’Olleria (València), Va inicar els seus estudis de Piano en l'Acadèmia "Ad Artem" baix la direcció de Margarita Roda. Va realitzar estudis oficials de piano i música de cambra en els Conservatoris Superiors de Música de València i Pamplona i en l'Escola Superior de Música "Jesús Guridi" de Vitòria amb Albert Nieto, on obté els títols de Professor Superior de Piano i de Música de Cambra.

Va ampliar estudis de Piano amb el Professor José Francisco Alonso. Ha realitzat cursos de perfeccionament musical amb els Professors: José Francisco Alonso, Ángel Roquissar, Ana Fujita, Kioko Ozawa, Mitsui Izumi, Arie Vardi, Frédèric Gevers i Borís Berman.  

Ha sigut Director del Conservatori Professional de Música d'Ontinyent, (València). Així mateix també ha sigut director de l'Orfeó Logronyés, de l'orquestra Filharmònica de La Rioja, de la Banda ArtisticoCultural de Montaverner i Cap del Departament de Piano en el Conservatori Professional de Música de La Rioja.  

La seua activitat artística és intensa.:

Ofereix recitals com a solista a Espanya, França, Regne Unit i Àustria, labor que compagina amb la Música de Cambra realitzant nombrosos recitals amb solistes com Joan Borràs (Espanya), Luis Rossi (Argentina), Rodika Sirbu (Moldàvia), Grup de Cambra "Jacques Ibert" (Espanya).

És integrant del "Duo Godard  amb la excelent flautista Estefania Santamargarita.

És membre fundador del Trio de clarinet, violoncel i piano B3 Classic, amb una intensa activitat de concerts, premis (a destacar el Premi "Pierre Lantier" obtingut en la Ciutat de les Arts de París a què assistien concursants de 35 països.), gravacions (Telecinco i TVE, BBC, RNE-Radio Clàssica,Ràdio Colònia, etc.), gires, estrenes nacionals i internacionals, investigacions musicals, màster classes, etc. 

Del seu treball discogràfic destaquen els CD de B3 Clàssic: "Chamber Music Discoveries" i "New Chamber Music Discoveries" per al setgell discogràfic Warner.

És membre del Departament de Piano del Conservatori Professional de Música d'Ontinyent, (València).

joanjo@b3classic.com